Servicii

Ce poate realiza FBR Automotive & Design

Orice persoana care viseaza la o masina exclusiva ne-o poate lasa si o transformam intr-un element unic . Noi va realizam dorintele si va putem indeplini visul de a avea masina perfecta, in orice moment . De fiecare data cand deschideti usa, intrati in masina si porniti motorul – va fi extaz pur. Un sentiment de neegalat.

Categorii Servicii

  • Mecanica Generala

  • Vopsitorie – Tinichigerie & Polishare

  • Spalatorie Auto

  • Imbunatatiri Optice (eleron, extensii de bara, praguri etc)

  • Imbunatatiri tehnice (motor, sistemul de frane, sistemul de esapament etc)

  • Reconditionare Auto

  • Diagnoza Auto

Serviciile noastre pentru service-ul auto, pasionati sau simpli posesori de masini

Dealership Statistics

 60
Masini Vandute
 880
Masini Reparate
100%
Clientela Multumita
 710
Revizii Efectuate

Suntem mandri de serviciile si produsele oferite

Garantie si fiabilitate

Piesele si accesoriile comercializate la noi sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie conform legii. Dorim ca dumneavoastra sa va bucurati de cati mai multi kilometri pe drum.

Piese de calitate

FBR Automotive & Design va ofera o gama larga de produse de la cei mai mari producatori de piese si tuning auto din lume, noi avand furnizori locali, precum si internationali.

Vopsitorie profesionala

De curand, FBR Automotive a deschis vopsitoria proprie si oferim servicii de profesionalism superior, realizate de angajatii nostri cu suficienta experienta pentru a va transforma masina.

Servicii de calitate

FBR Automotive & Design Srl este specializată în designul, dezvoltarea, producția și distribuția de elemente exclusive de aerodinamică, finisaje interioare, soluții de performanță, jante de aliaj și sisteme de eșapament.

Va asteptam cu drag

Cel mai recomandat este sa ne vizitati si alegem impreuna accesoriile potrivite sau piesele necesare reparației. Orice masina este unica in felul ei, de aceea este mai bine sa discutam pe larg orice detaliu despre autovehiculul dumneavostră.

Automobile din trecut

Pentru pasionatii de automobile clasice, oferim un program complet de restaurare. Pentru cei care ne apreciaza experienta si atentia deosebita pentru detalii, putem reimagina tehnic aceste clasice, prin imbunatatiri ale performantei si manevrabilitatii.

Back to top