Despre Noi

FBR

Automotive & Design Srl  este specializata in designul, dezvoltarea, productia si distributia de elemente exclusive de aerodinamica, finisaje interioare, solutii de performanta, jante de aliaj si sisteme de esapament. Pentru a livra excelenta prin produsele si serviciile oferite, avem o retea, in permanenta dezvoltare, de furnizori locali si internationali de materiale, componente si piese de schimb din industria auto.

locatie
halla

Sportivitate si eleganta.  FBR Automotive s-a nascut din ideea imbinarii conceptelor de sportivitate si design agresiv cu eleganta si exclusivitatea, destinate unei clientele exigente, sofisticate si pasionate de automobile deosebite. Cu o experimentata echipă de proiectare, scopul nostru este de a transforma, crea si rafina unele dintre cele mai celebre modele ale marilor fabricanti de automobile, oferind fiecarei masini personalitatea ei estetica si tactila, integrand insa perfect si caracterul functional al acesteia. Rezultatele sunt modele care imbina stilul si individualitatea cu tehnologiile moderne de aerodinamica si materiale de cea mai inalta calitate.

 

parter 1
20160519_120747

 

Un automobil unic pentru client.   FBR Automotive este specializata in productia interioarelor din materiale de lux, executate conform specificatiilor precise ale clientului. Pielea este importata de la furnizori din Italia si Australia. Prelucrarea, fabricarea si montarea tapiteriilor este realizata cu o echipa experimentata de mesteri pielari si tehnicieni auto. In functie de cerintele clientului, se montează împreună cu noile elemente de interior și tehnologii de ultima de generatie de infotainment si comunicatii.

 

range
volvo

Automobile din trecut si prezent.   Pentru pasionatii de automobile clasice, FBR Automotive ofera un program complet de restaurare. Pentru entuziastii care ne apreciaza experienta si atentia deosebite pentru detalii, putem re-imagina din punct de vedere tehnic aceste clasice, prin imbunatatiri ale performantei si manevrabilitstii.

20160517_165801
4B2B2212m

Performanta si siguranta.   In plus fata de atentia la detalii si calitate, la FBR Automotive mai exista un alt aspect la care nu exista compromis, si anume, siguranta. Modelele noastre ofera o prezenta deosebita si performante imbunatatite fata de cele care ies pe poarta fabricii. Echipa noastra de ingineri si tehnicieni se ocupa insa si de aspectele care nu se observa la prima vedere, cum ar fi: imbinarea perfecta si stabila a tuturor elementelor aerodinamice, montajul interioarelor conform standardelor producatorilor, montajul si testarea elementelor de performanta (radiatoare, ventilatoare, turbine, ambreiaje etc.) sau suspensii si sisteme de franare adecvate pentru modificarile de performanta ale propulsorului.

 

DE CE SUNTEM CEA MAI BUNA ALEGERE

 • 100% clienti satisfacuti. Suntem foarte atenti cu dorintele clientilor nostri.

 • Un client fericit este cartea noastra de vizita.

 • Oferim servicii de calitate superioara.

 • Avem o gama larga de servicii si piese auto.

 • Garantie pentru toate produselesi serviciile.

 • Locatie noua la standarde inalte.

 • Angajati calificati si cu experienta.

LATEST AUTOMOTIVE NEWS

 • Hello world!

  mai 12, 2016 / 1 Comment

  Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

IN CE SUNTEM SPECIALIZATI

Sisteme de esapament
Kit-uri exterioare
Imbunatatiri tehnice
Tapiterii
Faruri/stopuri
Reconditionare auto
Intretinere auto
Reconditionare auto
Roll-cage-uri

Furnizori nostri externi

Back to top